Dörrhängare

Pris: 25,00 SEK
Dörrhängare. Perfekt för tonårsrummet eller för rum och stunder där små barn eller trötta vuxna vilar middag

Bingospel

Pris: 445,00 SEK
Bingo-spel för ung som gammal. 10 bingobrickor, kort och bingomarkörer i form av knappar i glada färger (250 st)

Väggdekoration

Pris: 750,00 SEK
Väggdekoration i plåt. 27 cm i diameter. Ange om du önskar svart eller vit.

Skyddsängel

Pris: 165,00 SEK
"Skyddsängel" 10 cm. Den perfekta dopgåvan eller omtankespresenten. 1 st 165:-, vid köp av 3 eller fler 150:-/st

Änglahalsband litet

Pris: 239,00 SEK
Änglahalsband "litet", passar barn. 2 cm hänge, 35 cm kedja. Finns i guldfärgat eller silverfärgat. (Båda i rostfritt stål, nickelfria) Ange vilken färg du vill ha vid beställning

Strimmor av ljus

Pris: 259,00 SEK
En bok om livet, sådant det är. Med glädjeämnen, svårigheter, sorg och omsorg. En efterlängtad bok som är uppföljare till boken Hoppets änglar. Du som beställer före 6/11 får 10 vykort och kan sprida "strimmor av ljus" omkring dig!

Plansch Giraff

Pris: 55,00 SEK
Fin plansch till barnrummet. Välj mellan A3 30x40 eller A4 21x30. Önskas barnet namn på planschen? Skriv en kommentar.

Bok - Hoppets Änglar

Pris: 259,00 SEK
En bok är skriven för att nå från hjärta till hjärta. Den handlar om små enkla ting, som visar på det vackra i livet och möjligheten att ge varandra omsorg och sprida leenden. I slutet på boken ingår även 10 vykort med änglamotiv som du kan skicka till någon som behöver en liten hälsning från dig.

Tacksamhet för var dag

Pris: 295,00 SEK
Boken som är ett hjälpmedel för att fånga ögonblicken som ger livet extra färg och glädje! Denna fina "dagbok" hjälper dig att stanna upp inför vad Du är tacksam för, vad Du ser fram emot, vilka saker som får dig att må bra, om det finns orosmoln du vill skingra, vad du är glad för, saker Du minns och goda gärningar du gjort. Dessutom innehåller boken målarbilder att färglägga - kreativt och avkopplande.

Pennor

Pris: 120,00 SEK
Tuschpennor 20-pack, passar att måla bilder i Tacksamhet för var dag eller till målarbilder. Den dubbla spetsen (en smal och en bredare i samma färg) gör att det går att vara detaljrik och generös med färg samtidigt. Perfekt för den som gillar att färglägga!

Almanacka 2022

Pris: 169,00 SEK
Hoppets änglars almanacka 2022 - med hopp för alla årets dagar. Snygg almanacka som sitter på en skrivplatta, där det finns möjlighet att fästa en penna. Nyhet för i år är att varje månad har en "tänkvärdhet" i form av en kort text. Perfekt julklapp eller nyårsgåva

Almanacksblad - refill 2022

Pris: 79,00 SEK
Almanacksblad 2021. "refill". För dig som bara vill byta ut dina blad, och redan har skrivplatta att sätta almanackan i, kan du här köpa månadsbladen separat.

Hjärtslag plansch

Pris: 55,00 SEK
Hjärtslag plansch A3, 30x40 cm Livets puls! Fin att ge vännen, kärleken eller dig själv som en påminnelse om livets hjärtslag, puls och andetag.

Halsband runda Hoppets änglar

Pris: 239,00 SEK
Halsband svart eller silverfärgat (rostfritt stål) 23 mm i diameter. Levereras i presentask i sammet. (Röd ask till det svarta smycket och svart ask till det silverfärgade smycket) Skriv vilken färg du önskar på halsbandet i meddelandefältet.

Halsband Hoppets änglar

Pris: 239,00 SEK
Hoppets änglars halsband i fin presentask. Rostfritt stål, nickelfri. Guldpläterad (med röd sammetsask) "Silverfärgad" i svart sammetsask. "Roséfärgad" i blå sammetsask. Ange Guld, silver eller rosé vid beställning

Sifferplansch

Pris: 55,00 SEK
Färgglad sifferplansch till barnrummet A3 (30x40 cm). (Ram ingår ej)

Färgglädje, frid och ro - Målarblad för vuxna

Pris: 169,00 SEK
10 målarblad på skrivplatta. Bladen är separata och går därför efter färgläggning att tex rama in eller använda som brevpapper. Vill man köpa till ett set tuschpennor med dubbla spetsar - 1,2 och 0,4 mm spets, i 20 fina färger kostar paketet 269 kr. Skriv i meddelandefältet om du önskar pennor eller inte. Tänk på att det finns möjlighet att skriva en annan leveransadress än din egen om du hellre vill överraska någon med detta fina paket som en gåva!

Målarblad för barn

Pris: 189,00 SEK
15 st målarblad för barn på skrivplatta.

Målarblad med bibelcitat

Pris: 169,00 SEK
10 målarblad med bibelcitat på skrivplatta. Bilderna ger ro och eftertanke och sitter på en skrivplatta så om du önskar rama in dem när du målat så är de separata. Önskas tuschpennor 20 - pack i fina färger "twin-tip" dvs en smal och en tjockare spets tillkommer 100:- Skriv i kommentaren på beställningen om du önskar pennor.

Hoppets änglar paraply

Pris: 219,00 SEK
I ett liv som bjuder på spridda skurar kan du nu köpa ett snyggt paraply som håller hoppet uppe även regniga dagar. Stort rejält paraply med träkrycka och automatisk öppning. 106 cm i diameter x 88 cm

Örhängen Hoppets änglar

Pris: 295,00 SEK
Örhängen - alla i rostfritt stål och nickelfria hängen Guldfärgad med krok Silverfärgad med krok Silverfärgad med "pinne och plupp" Roséfärgad med krok Ange färg och hänge vid beställning

Tygpåse med Hoppets Änglar-design

Pris: 89,00 SEK
Tygpåsen sparar på miljön och är också snygg att gå runt med på stan, bära hem vara från livsmedelsbutiken, dra med badkläder och handdukar i till stranden eller varför inte finskor och present när man ska på kalas. Du bär på hoppet var du än går!

Brevset- Dubbla kort, standardkuvert, brevmärke 4

Pris: 89,00 SEK
Brevset med 4 dubbla kort och standardkuvert samt brevmärke/Stickers "Hoppets ängel"

Brevpapper set

Pris: 195,00 SEK
Brevpapper set. 10 brevpapper, 10 kuvert samt 10 st brevmärken i en gummibandsmapp i plast. När du glatt nära och kära med ord och tankar genom dina brev, så är mappen användbar till papper som du vill spara och vara rädd om. Gör någon riktigt glad. Med detta vackra set kommer glädjen "som ett brev på posten"

Kapsylöppnare, kylskåpsmagnet

Pris: 50,00 SEK
För sommarens alla goda drycker. Snygg kapsylöppnare med magnet, perfekt att sätta på kylskåpet!

Hoppets änglar Nyckelring

Pris: 35,00 SEK
Till dem som har nycklarna till ditt hjärta passar denna söta och hoppfulla änglanyckelring. Lätt att skicka med posten till alla nära och kära som behöver lite uppmuntran och omtanke.

Knapp med Hoppets änglar

Pris: 20,00 SEK

Kylskåpsmagnet 44 mm

Pris: 25,00 SEK
Kylskåpsmagneter 44 mm. Alfabetets alla bokstäver i grönt, blått, gult och rött. Vid beställning ange färg och bokstav. Perfekt att ha på kylskåpet, till barnens lappar från skola och fritids eller varför inte till barnbarnens glada teckningar.

Föreläsningar

Pris: 3000,00 SEK
Föreläsningar. För dig som engagerar dig i anhörigstöd, ungdomar, psykisk hälsa/ohälsa, som vill fundera kring livet i alla dess nyanser så erbjuder jag föreläsningar/ samtalsträffar. Utifrån min bok "Hoppets änglar" har intresset väckts från olika håll att mötas och samtala om livet och få stöd och hjälp att våga föra de svåra och livsnära samtalen.