Ge aldrig upp dina drömmar

När jag växte upp ansåg jag mig bara vara bra på sånt som man inte behövde kunna. Jag kunde sjunga lite grand och jag kunde teckna och skriva. Jag hade bäst betyg i de ämnen som inte sågs som viktigast. Jag var inte tillräckligt bra på att sjunga, så nån stor artist skulle jag aldrig bli, och det spelade ingen roll för jag älskade att sjunga för att glädja, och älskade att teckna och skriva för att det gav mig inre glädje, och ändå förstod jag inte vad det skulle bli av mig. I dag, när jag fått veta att min första bok ska få påbörjas som projekt att ges ut och jag sjunger till glädje i mitt yrke var dag, så ser jag... Ge aldrig upp dina drömmar! Det är värt allt att låta glädjen leva och hoppet få spridas.

#Hoppetsänglar. Ge bort ett presentkort på kommande boken. Maila hoppetsanglar.mv@gmail.com

#hoppetsänglar

Ängel, min hand i din #Hoppetsänglar

#Hoppetsänglar Gratulerer med dagen

#Hoppetsänglar Fotbollsdomarängel- med kärlek till fotbollen

Ängel med höna och små kycklingar #hoppetsänglar

Alla lika- alla olika! Du är älskad, unik, värdefull! #hoppetsänglar #rockasockorna

Ängel med två små blyga #Hoppetsänglar

Ängel med en liten blyg #Hoppetsänglar

Ängel med stort hjärta ❤ #hoppetsänglar

Ängel med groda 🐸 #hoppetsänglar

#hoppetsänglar BG 5343-9758 swishnr 123 181 83 19

Nu har jag skaffat bankgiro och swish för min nystartade enskilda firma

Hoppets änglar

En dröm och en förhoppning ska få vingar! Jag ska få göra en bok! För er som liksom jag hoppats på att det skulle ske, så är projektet igång. 🙂 Mina änglar i kombination med tänkvärda texter, blir till en bok till glädje för mig, för dig som läsare och för den som Du vill glädja genom att sända en ängel.

#hoppetsänglar 

Ängel med pensel och palett #hoppetsänglar

Vårsolen är blek än så länge, men när solen står högre på himlen och sommaren närmar sig kommer boken. I dag har jag författat 5 nya texter. Solen skiner varm i mitt inre av glädje! 🌞🌞🎨 #Hoppetsänglar

Skugga av mig själv. Som det en gång var, som jag minns det. Jag tror att jag finns där. Den människan som vågade ta plats, som vågade synas. Jag skall ta tillbaka. Jag skall återerövra. Jag skall vinna tillbaka skratten. Konturerna ska bli skarpare. Livet ska bli tydligare. Ingen skall sudda ut mitt liv och min livsglädje. Ingen ångest skall hålla mig i mörka hörn. Nya scener skall speglas och spelas upp i mitt liv. Jag skall inte längre luta mig mot gamla repliker, som säger "Du är värdelös, du är ful, du är dum". Nytt manus skall skrivas, " Du är värdefull, du är fin, du är klok". Ny uppsättning med människor skall få fylla scenen. Scenljuset strålar i mitten, där livet pågår. Strålkastarna skall få riktas mot mig och få lov att kasta skuggor, men jag skall inte längre vara en skugga av mig själv. Ridån har inte gått ner över livet och glädjen. Jag har hållit mig gömd för länge nu. Jag skall tillbaka. Livet är mitt.

Ängel med mat #hoppetsänglar

Ängel- kärlek och glädje till naturen 🌳#hoppetsänglar

Ängel med såpbubblor för lek och drömmar #hoppetsänglar

Ängel det svänger om 🎶 #hoppetsänglar

Ängel med världen i sin famn 🌍 #hoppetsänglar

Färgglädje i grå januari ❤💙💜🧡💛 #hoppetsänglar

Ängel- 2 för gemenskap ❤❤ #hoppetsänglar

Ängel med citroner

Ängel med liten i famnen 👼

Ängel med fjärilar #hoppetsänglar

Ängel med segelbåt

Ängel med stjärna ⭐

Ängel som ber 🙏

Ängel med hjärta ❤⚘❤

Ängel med ljus🕯

Ängel med solrosor 🌻🌻

Ängel med ballong 🎈

Ängel med hjärtgirlang ❤❤❤

Ängel med regnbågsgirlang

Ängel i min hand

Ängel med katt

Ängel med fågel 🐦

Ängel med bok

Ängel med hund

Ängel med vattenkanna

Ängel med stickning

Ängel Tro Hopp och Kärlek

Ängel under kärlekens beskydd

Ängel - Beskyddad

Ibland behöver jag bara sitta där, nära dig, utan att riktigt förmå redogöra för vad som känns. Ibland behöver jag bara sitta där, nära dig, för att känna din närhet, din värme, din kärlek, din omsorg och ditt beskydd, ditt stöd i ryggen, utan att ifrågasättas, utan att förmå förklara mig. Ibland behöver jag bara sitta där, nära dig, för att veta att din kärlek stöttar mig, omsluter mig, innefattar mig, även när jag känner mig tom, vilsen, tyst, sårbar och onåbar. Ibland behöver jag bara sitta där, nära dig, älskad! Andas nära dina andetag, leva nära ditt hjärtas slag. ❤

Ängel med drake

Ängel med kaffekopp

Ängel med kärleksbrev

Ängel med lyckoklöver

Hoppas änglarna kan få vingar genom Dig! 

Lova vara rädd om dig!